Za knjižnice uspešno tržimo strojno opremo že 10 let. Smo direktni partner vseh navedenih proizvajalcev z lastnim servisom. Opremili smo več kot 150 knjižnic, ki zadovoljne uporabljajo našo strojno knjižnično opremo.
Vsem knjižnicam, ki so pri nas nabavile strojno opremo pa nudimo brezplačno pomoč kadarkoli in neomejeno časa.

Vsake toliko časa pripravimo odprodajo DEMO opreme. To je povsem nova oprema z veljavno garancijo proizvajalca, ki se je testirala pri nas.

Trenutno imamo v prodaji tole demo opremo:

datalogic heron hd3100

ZEBRA ZD220t TERMOTRANSFER TISKALNIK ETIKET USB s peelerjem

Kompaktni namizni tiskalnik Zebra ZD220t je zelo zanesljiv in ima funkcije, ki ustrezajo vsem potrebam tiskalnika začetnega nivoja. Njegova dvostenska konstrukcija zagotavlja tudi še večjo stabilnost in robustno zasnovo. Tislanik ZD220t hitro in zanesljivo tiska tekst, 1D in 2D črtne kode. Je optimalno primeren za raznoliko tiskanje etiket in potrdil, deklaracij, itd. Tiska s hitrostjo do 102 mm / s in ločljivostjo 203 dpi. Velik pomnilnik 256 MB flash in 128 MB SDRAM ZD220 vam omogoča, da shranite bistveno več pisav, grafik in vnaprej določenih nalepk. Zahvaljujoč USB vmesniku je ZD220 enostaven za namestitev in takoj pripravljen za uporabo. Ravnanje z ZD220 je tudi zelo preprosto.
Tiskalnik uporablja standardni 1/2" core ribon dolžine do 75 m.
Novo je tudi to, da znaša garancija sedaj 24 mesecev in ne samo 12 kot smo bili to vajeni do sedaj. Tiskalnik je na seznamu proporočene opreme za Cobiss®.


Redna cena: 309,96 eur + ddv

Akcijska cena: 159 eur + ddv


ZEBRA ZD220t - specifikacija - pdf

  Velja samo za obstoječo demo opremo!