Za knjižnice uspešno tržimo strojno opremo za branje črtne kode že 10 let. Smo direktni partner vseh navedenih proizvajalcev z lastnim servisom. Opremili smo več kot 150 knjižnic, ki zadovoljne uporabljajo našo strojno knjižnično opremo.
Vsem knjižnicam, ki so pri nas nabavile strojno opremo pa nudimo brezplačno pomoč kadarkoli in neomejeno časa.

datalogic heron hd3100

DATALOGIC HERON HD3130 - ROČNI ČITALEC ČRTNE KODE

Eleganca v kombinaciji z vrhunsko zmogljivostjo. To vam ponuja Datalogic Heron HD3130. S preprostim rokovanjem in ergonomskimi lastnostmi je primeren za več kot primeren za knjižnico. Njegovo elegantno ohišje z LED osvetlitvami na obeh straneh predstavlja ekskluzivno podobo blagovne znamke Datalogic in se odlično prilega v moderno okolje. LED funkcijo je v kolikor je to moteče, možno izključiti. V paketu je čitalnik črne barve, stojalo in USB kabel.

Čitalec je na listi priporočene opreme Cobiss®

HERON HD3130 - specifikacija - pdf

 

dlqslite

DATALOGIC QUICKSCAN QW2100 - ROČNI ČITALEC ČRTNE KODE

Model QUICKSCAN je odličen čitalec črtne kode za odlično ceno. Imager tehnologija 1D omogoča branje tudi lažje poškodovanih kod.
Bere s hitrostjo 400 scans/sekundo. Vgrajena je green spot tehnologija - čitalec ob pravilnem odčitku projecira na kodo zeleno piko.Priložen USB kabel in lepo oblikovano stojalo. Garancija znaša 36 mesecev.
Čitalec je idealen izbor za delo v knjižnici.
Čitalec je na listi priporočene opreme Cobiss®.

DATALOGIC QUICKSCAN QW2100 - specifikacija - pdf
dlqslite   

DATALOGIC QUICKSCAN MOBILE QBT2131 - ROČNI ČITALEC ČRTNE KODE

Odličen in cenovno ugoden brezžični 1D čitalec črtne kode. Imager tehnologija 1D omogoča branje tudi iz mobilnih telefonov in drugih zaslonov s hitrostjo branja do 400 scans/sekundo. Priložen USB kabel in polnilno komunikacijska postaja. Garancija znaša 36 mesecev. Čitalec QBT2131 je idealen izbor za delo v knjižnici kjer želite dostopati do polic s knjigami ne da ste omejeni s kablom. Domet do 25m!
Čitalec je na listi priporočene opreme.
Čitalec mi pripravimo za delovanje v sistemu Cobiss®. Čitalec je na več šolah že uspešno integriran v v sistem.

 

Datalogic Quickscan Mobile QBT2131 - specifikacija - pdf
  Povpraševanje pošljite na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.