Za knjižnice uspešno tržimo strojno opremo že 10 let. Smo direktni partner vseh navedenih proizvajalcev z lastnim servisom. Opremili smo več kot 150 knjižnic, ki zadovoljne uporabljajo našo strojno knjižnično opremo.
Vsem knjižnicam, ki so pri nas nabavile strojno opremo pa nudimo brezplačno pomoč kadarkoli in neomejeno časa.

datalogic heron hd3100

TERMINAL DENSO BHT-M60

Inventuro opravite s pomočjo mobilnega (prenosnega terminala). Na njem je nameščena aplikacija za inventuro, ki jo pridobite na Izum-u.
Po opravljeni inventuri s terminala preprosto preko kabla ali komunikacijske enote prenesete ustvarjeno inventurno datoteko. Uporaba je primerna za vse knjižnice, ki so na sistemu Cobiss in ostale. .

Priporočamo prenosni terminal DENSO BHT M-60.
Zakaj?

Ker je na seznamu priporočene opreme Cobiss, ker je terminal izredno kvaliteten, zagotavlja odlično ergonomijo, odlično in zanesljivo deluje, povrh ima pa še 3-letno garancijo, kar v osnovi nima nihče drug.

Ročni mobilni terminal BHT-M60 združuje odlično zmogljivost skeniranja z udobnim rokovanjem zahvaljujoč ergonomsko oblikovanemu ročaju, ki se odlično prilega roki. Opremljen z najmočnejšim čitalcem za skeniranje DENSO, ki je trenutno na voljo na trgu, je odličen pri pridobivanju mobilnih podatkov. Več podatkov v priloženi specifikaciji.

OS je Android 10.


DENSO BHT-M60 - specifikacija - pdf

 

dlqslite

INVENTURA S POMOČJO ŽIČNEGA ČITALCA ČRTNE KODE PRIKLJUČENEGA NA PC ALI PRENOSNIK

Potrebujete PC ali prenosnik in čitalec črtne kode priključen na USB prenosnika.
S prenosnikom potujete po knjižnici in preberete kode iz knjižničnega materiala.

Čitalec lahko kupite oziroma uporabite kar obstoječega.

Priporočamo DATALOGIC QUICKSCAN Lite QW2100

Cenovno ugoden čitalnik tudi za zahtevnejše aplikacije. Gonilniki niso potrebni saj gre za HID napravo. Priključitev je enostavna in hitra. Podpira branje vseh vrst 1D črtnih kod. Integrirana je Datalogic-ova "Green spot" tehnologija (projeciranje zelene pike).DATALOGIC QW2100 - specifikacija - pdf
dlqslite

INVENTURA S POMOČJO BREZŽIČNEGA ČITALCA ČRTNE KODE PRIKLJUČENEGA NA PC ALI PRENOSNIK

Potrebujete PC ali prenosnik in brezžični čitalec črtne kode, katerega bazno postajo priključite na USB vhod prenosnika.
S čitalcem se potem prosto gibljete po knjižnici in preberete kode iz knjižničnega materiala.


Priporočamo DATALOGIC QUICKSCAN MOBILE QBT2131

Cenovno izredno ugodna izvedba brezvrvičnega 1D Quickscana - 433 MHz ali Bluetooth. Domet: cca 25m. Datalogic QuickScan QM/QBT2131 je namenjen za aplikacije z 1D črtno kodo. Čitalec Quickscan Mobile omogoča zajem črtne kode iz zaslona pametnega telefona. Garancija: 36 mesecev.

DATALOGIC QBT2131 - specifikacija - pdf
  Povpraševanje pošljite na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.